Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

De Dansmarathon Koppels

De dansers dansen vijftig uur lang achter elkaar. Tijdens De Dansmarathon gaan koppels de dansvloer op voor het goede doel en voor een geldprijs.

De dansmarathon koppels
9fzkql Flmebhm

Er vallen steeds meer koppels af Maar het goede nieuws.

De dansmarathon koppels

. Tijdens dit unieke evenement dansen honderd koppels 50 uur op muziek van bekende djs en artiesten. SBS kan niet genoeg koppels vinden voor De Dansmarathon. Davina Michelle Kris Kross Amsterdam OG3NE Nielson René Froger Jeroen van der Boom Marco Borsato Guus Meeuwis Gerard Joling en vele anderen zwepen de. Tijdens De Dansmarathon dansen honderd koppels op de muziek van bekende djs en artiesten.

Talpa laat in. SBS6 presenteert het grootste zwaarste en vooral LANGSTE dansspektakel ooit live op de Nederlandse televisie. Maar liefst 100 koppels gaan de strijd met elkaar aan waarbij zij 50 uur lang achter elkaar dansen in de evenementenhal. Doodsaaie Dansmarathon is enorme flop.

SBS6 presenteert later dit jaar het grootste zwaarste en vooral langste dansspektakel ooit live op de Nederlandse televisie. Wij zetten alles wat je moet weten over dit dansspektakel voor je op een rij. In de middag wist De Dansmarathon gemiddeld zon 150000 kijkers te trekken met als hoogtepunt aan het einde om 1800 uur. Het dansspektakel begon 25 uur geleden met 100 koppels.

Tijdens de Dansmarathon gaat minimaal 40 van ieder verkocht lot naar Longfonds en worden er prijzen weggegeven. Richard en Els koppel 57 zijn met kramp afgevoerd maakten presentatoren Wietze de Jager 32 en Klaas van der Eerden 46. De Dansmarathon wordt alleen onderbroken door Hart van Nederland en ShownieuwsHonderd koppels dansen op de muziek van optredens van meer dan honderd bekende djs en artiesten. Je moet blijven bewegen als je één van de 100 koppels bent die meedoet aan de Dansmarathon op SBS6Doe je dat niet dan ben je af.

De kijkcijfers van donderdag 14 oktober 2021 SKO Het klonk op papier vast heel spannend en entertainend maar in werkelijkheid is het bloedsaai. En iedereen die tijdens De dansmarathon gaat meespelen met de VriendenLoterij maakt niet alleen kans op prijzen maar steunt ook Longfonds bij de verdere ontwikkeling van de mini-long. De Dansmarathon SBS6 presenteert het grootste zwaarste en vooral LANGSTE dansspektakel ooit live op de Nederlandse televisie. Hiermee kunnen beschadigde longen in de toekomst weer gezond worden gemaakt.

Na 50 uur wint het koppel dat het langst heeft gedanst een geldbedrag van maar liefst 100000 euro. Alles is live te zien op John de Mols televisiezender SBS6. De finale is zaterdagavond. Zestig van de honderd deelnemende koppels aan het SBS6-programma Dansmarathon hebben vrijdagavond de 25 uur gehaald.

Inmiddels is de marathon op de helft en. 50 uur non-stop dansen voor het Longfonds. Zaterdag 16 oktober maken we tijdens de Dansmarathon de winnaar van 1 miljoen euro bekend. Tragedie voor John de Mol.

Jan Versteegh en Wendy van Dijk openden De Dansmarathon gisteren even voor acht uur s. Zo zullen er strenge scheidsrechters zijn die de koppels op de dansvloer scherp in te gaten houden. Tijdens de Dansmarathon gaat minimaal 40 van ieder verkocht lot naar Longfonds en maakt u kans op fantastische prijzen. Het duo dat in vijftig uur tijd de minste rust heeft genomen wint een bedrag van 100000 euro.

Er zijn er nog heel veel koppels over. Honderd koppels dansen op de muziek van liveoptredens van meer. 50 uur non-stop dansen en live televisie. De twee Zeeuwse deelnemers aan de Dansmarathon zijn nog altijd in de race om 100000 euro te winnen.

De Dansmarathon is op de helft. 50 uur non-stop dansen en live televisie. De mini-long maakt het mogelijk om in de toekomst beschadigde longen weer gezond te maken. Ze waren daarmee precies op de helft van de wedstrijd.

De Dansmarathon SBS6. Zestig van de honderd deelnemende koppels aan het SBS6-programma Dansmarathon hebben vrijdagavond de 25 uur gehaald. Wendy van Dijk en Jan Versteegh presenteren het grootste zwaarste en LANGSTE dansspektakel ooit live op de Nederlandse televisie. Na 25 uur dansen zijn er nog 60 koppels over.

BREDA - Donderdag is het zo ver. Er wordt volop getwitterd over de DansmarathonDe één deelt graag voor welk koppel hij of zij is een ander. Tof is dat alle koppels een Venu 2 om de pols dragen. Heb jij al een favoriet koppel.

Tijdens De VriendenLoterij Dansmarathon dansen honderd koppels op de muziek van bekende djs en artiesten. De koppels dansen namelijk voor het goede doel. Venu 2 als trainingstool. SBS6 presenteert het grootste dansspektakel ooit live op de Nederlandse televisie.

Wie blijft er het langste op de dansvloer staan. Ook de prijzenpot moet het ontgelden. Het eerste koppel is afgevallen bij SBS6-programma De Dansmarathon. De Dansmarathon SBS6 presenteert het grootste zwaarste en vooral LANGSTE dansspektakel ooit live op de Nederlandse televisie.

Klinkt als een omgekeerde juist Squid GameDiverse kijkers trekken de vergelijking met de recordbrekende Netflix-serie. Wie niet meer kan of wil of wie niet energiek genoeg danst ligt eruit. Slechts één danskoppel wint een enorme geldprijs van 100000 euro. De Dansmarathon is een loodzware wedstrijd waarbij verslappen geen optie is.

Slechts één koppel wint een enorme geldprijs. Van 14 tm 16 oktober komt het grootste zwaarste en langste dansspektakel ooit live op de Nederlandse televisie. Op 14 15 en 16 oktober dansen 100 koppels 50 uur lang voor het goede doel in het Breepark in Breda. De DansmarathonHonderd koppels dansen op de muziek van optredens van tal van bekende artiesten.

En er kijkt geen hond. Deze twee koppels doen mee aan 50 uur lange dansmarathon Van 14 tm 16 oktober komt het grootste zwaarste en langste dansspektakel ooit live op de Nederlandse televisie. Daarom is besloten rigoureus in te grijpen en het inschrijfgeld te verlagen van 2500 naar 100 euro. Dan barst in Breepark de dansmarathon los.

Dat doen ze niet zomaar maar voor 100000 euro. Toen stemden er 206000 mensen af op de unieke tv-show.

De dansmarathon koppels
Mf5ikcbhgsddqm

De dansmarathon koppels
Tz R Kw8kx5zzm

De dansmarathon koppels
U3lbyfg11ghmpm

De dansmarathon koppels
Xz8yegi0 Sxmpm

De dansmarathon koppels
Pde3gzlm0obj5m

De dansmarathon koppels
Xnwmmfduvzszhm

De dansmarathon koppels
7hwqboumujyy4m

De dansmarathon koppels
8jzmvxk1phr4pm

Posting Komentar untuk "De Dansmarathon Koppels"